2018-10-04 05:50:52• hírek • Blikk.hu

Király Viktor bevallotta

Nem könnyű az énekes számára a csajozás: bár Király Viktort sokan beképzeltnek tartják, ő nem merte megszólítani a lányokat, noha azzal tisztában van, hogy az édesanyját kereste minden lányban, aki megtetszett neki.

A Király családról szóló sok érdekesség mellett a Megasztár egykori győztese saját szerelmi életére is kitért abban az új riportkönyvben, amelynek lapjain megelevednek Király Viktor és szeretteinek titkai. Az énekes őszintén leírta, mi a helyzet nála a csajozást illetően, s kifejtette: édesanyját keresi a nőkben.

 

"Soha nem voltam jó a csajozásban. Ben kicsit más ebben a tekintetben, ő mindig sokkal nagyobb csajozó volt. Én nem mertem megszólítani azt a lányt, aki megtetszett. Tele vagyok komplexusokkal, amelyek nyilván abból erednek, hogy sokáig kicsi és gizda gyerek voltam. [...] Attól parázom, hogy csak kihasználnak. Az emberek azt hiszik, beképzelt vagyok, hogy nem akarok odamenni a csajokhoz. Megfigyeltem, hogy minden lányban az anyámat kerestem. Azt a fajta nőt, aki szelíden, de határozottan tudja képviselni az érdekeit. Aki erős, de aki ugyanakkor nagyon nő tud maradni" – vélekedik Király Viktor a könyvben, amelynek sorait a Story magazin idézte fel.

 

Még több érdekes sztárhírért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: